الگوریتم EMD چیست ؟
برای اینکه بهتر متوجه شویم “آپدیت EMD چیست” باید اول از همه خود EMD را بشناسیم. EMD مخفف Exact Match Domain به معنای “دامنه دقیقا مرتبط” است. تعریف EMD هم کاملا از نامش معلوم است، به دامنه هایی که دقیقا شبیه به کلمه ای هستند که کاربر آن را در موتور جست و جو سرچ می کند EMD می گویند. EMD ها قبلا برای سئو سایت عالی بودند اما دقیقا با آمدن آپدیت EMD، دیگر این خبر ها نیست و دیگر EMD به هیچ عنوان برای سئو خوب یا بد نیست. قبلا سایت ها بدون اینکه روی محصول و خدمات خودشان تمرکز کنند و محتوای درست تولید کنند، دامنه خودشان را مطابق با کلمه کلیدی ای که کاربر سرچ می کند انتخاب می کردند و به همین دلیل هم رتبه خوبی در گوگل دریافت می کردند. در ادامه به شما خواهیم گفت که چرا دیگر از این خبرها نیست.
آنچه در سایت برتر خواهید خواند :
آپدیت EMD برای چه سایت هایی خطرناک است؟
با وجود آپدیت EMD گوگل سئو سایت ما باید چگونه باشد؟
آیا الگوریتم EMD بر سئو تاثیرگذار است؟
سخنان بزرگان در رابطه با تاثیر الگوریتم EMD بر سئو
چگونه استراتژی سئوی EMD را تنظیم کنیم؟
آپدیت EMD برای چه سایت هایی خطرناک است؟
اگر می خواهید بدانید اثر الگوریتم EMD چیست و قرار است روی کدام سایت ها تاثیر بگذارد باید به مواردی که در اینجا می گوییم توجه کنید. اگر دامنه سایت شما EMD است و دچار افت رتبه هم شده اید، احتمالا دلیلش یکی از دلایل زیر است:
سئو سایت ضعیف
استراتژی سئو شما به چه صورت است؟ اصلا استراتژی خاصی دارید؟ سایت ها همیشه در حال پیشرفت بیشتر هستند و دارند کاری می کنند که مخاطب بیشتر جذب آن ها بشود و تجربه بهتری در آن سایت ها داشته باشد. اگر مخاطب از شما راضی نباشد و سئو سایت شما ضعیف باشد، احتمالا با وجود EMD باز هم افت رتبه داشته اید.
محتوای بد
EMD تمرکز بالایی روی محتوا دارد و گوگل می خواهد همیشه بهترین محتوا را به کاربر موتور جست و جویش تحویل بدهد. پس با وجود داشتن EMD محتوای شما باید خودش را ثابت کند و بگ
Keyword Stuffing
گوگل خودش از Keyword Stuffing یا همان تکرار بی رویه کلمه کلیدی بدش می آید اما الگوریتم EMD گوگل دیگر این تنفر را به حد بالایی رسانده است. با وجود این آپدیت اگر گوگل متوجه شود که سایت EMD شما دارد این کار را انجام می دهد، یا رتبه شما را کاهش می دهد یا به طور کل شما را از ایندکس حذف می کند.
وید که به درد مخاطب می خورد. اگر محتوای شما ضعیف باشد گوگل دیگر به نام دامنه شما کاری ندارد و رتبه شما را پایین می آورد.
روش کار الگوریتم EMD چیست ؟
در زمان های قدیم، سایت هایی که از EMD استفاده می کردند به خوبی می توانستند در گوگل رتبه دریافت کنند و در صفحات اول SERP باشند. به این خاطر که دامنه آن ها دقیقا شبیه به چیزی بود که کاربر در موتور جست و جو سرچ می کرد و بدیهی بود که به این سایت ها برسد. حال دیگر در آن زمان گوگل به هوشمندی الان نبود و با وجود اینکه سایت ها ممکن بود کیفیت پایین، محتوای ضعیف و استراتژی های سئوی ناکارآمد داشته باشند، باز هم رتبه خوبی دریافت می کردند و از EMD بهره می بردند.
حال که می دانید الگوریتم EMD چیست باید بگوییم که EMD کار این سایت ها را تمام کرد و به طور کلی این مزیت را برایشان حذف کرد. گوگل فهمید که یک سری دارند از این روش استفاده می کنند تا رتبه بهتری دریافت کنند و ترافیک ارگانیک بیشتری داشته باشند. آن هم فقط با نامگذاری دامنه ساده که بدون هیچ زحمتی انجام می شود. آپدیت EMD گوگل آمد که به این جولان دادن سایت های EMD پایان بدهد. حالا دیگر شباهت کلمه و کمیت ها نیست که برای گوگل مهم بود. در این آپدیت که روی الگوریتم های ربات ها انجام شد، برای ربات های گوگل یک سری دستورالعمل های کیفیتی ارائه شد که سایت ها را جدا از دامنه شان، بلکه طبق کیفیت کارشان دسته بندی کند و در اولویت های سرچ قرار بدهد. اینطوری دیگر حق به حق دار می رسید.
با وجود آپدیت EMD گوگل سئو سایت ما باید چگونه باشد؟
اشتباه نکنید! باز هم تاکید می کنیم که این آپدیت قرار نیست با کسب و کار هایی که دامنه شان با کلمه کلیدیشان یکی است بجنگد. حال مثلا اگر شما یک سایت EMD هستید و حالا هم می دانید الگوریتم EMD چیست خیلی نترسید. گوگل فقط در این آپدیت خواسته که EMD ها بیشتر حواسشان به محتوایشان جمع بشود. پس چه کاری باید انجام بدهیم؟ اگر یک سایت EMD هستید و تا به حال دلتان به نام دامنه خودتان خوش بود، دیگر صرفا دلتان خوش نباشد. بروید و Quality Guidelines گوگل را بخوانید، یک استراتژی سئو عالی برای خودتان ترتیب بدهید و کیفیت محتوا و تجربه کاربری را در سایت خودتان بالا ببرید. همان کار هایی که بقیه سایت ها هم انجام می دهند. این آپدیت گوگل می خواهد به ما نشان بدهد که هیچ چیز بدون زحمت و تلاش بدست نمی آید.
در ضمن این نکته را هم به شما باید بگوییم که اگر برند شما هم اسم با کلمه کلیدی شما هم باشد، شما صرفا به طور اتفاقی EMD هستید ولی باز هم شرایط برای شما نیز متفاوت نیست. همه باید از قوانین گوگل پیروی کنند تا بتوانند رتبه خوبی در این موتور جست و جو داشته باشند. قوانین گوگل هم نتیجه اش تنها رضایت کاربران است و شما هم تنها کاری که باید بکنید این است که رضایت کاربران موتور جست و جوی گوگل را جلب کنید.
هدف اصلی الگوریتم EMD چیست؟
الگوریتم تطبیق نام دامنه برای بررسی نام دامنه سایت نیست؛ بلکه برای شناسایی سایت های اسپم بوجود آمده و سایت هایی با محتوای بی کیفیت را هدف قرار داده است.
آیا الگوریتم EMD بر سئو تاثیرگذار است؟
سئو کاران معتقدند دوران EMD تمام شده است. آنها معتقدند با آپدیت Exact Match Domain گوگل در سال ۲۰۱۲ این ترفند به طور کامل از بین رفته است.
سخنان بزرگان در رابطه با تاثیر الگوریتم EMD بر سئو
قبل از بهروزرسانی EMD، مت کاتس گوگل به صنعت هشدار داد که در یک ویدیوی وبمستر منتشر شده در 7 مارس 2011، این بهروزرسانی در آینده مورد توجه قرار خواهد گرفت.
دکتر پیت مایرز در Moz دقیقاً قبل از انتشار بهروزرسانی EMD مقالهای را منتشر کرد و از آن پرسید که آیا EMDها رو به افول هستند یا خیر. دادههای همراه او کاهش شدیدی را در تأثیر دامنههای تطابق دقیق بر رتبهبندی واقعی نشان داد.
چگونه استراتژی سئوی EMD را تنظیم کنیم؟
به این دلیل که سایت شما دارای EMD است، لزوماً رتبه خود را از دست نمی دهید. اگر سایت هایی با کیفیت می سازید و سئوی خوب را تمرین می کنید، هیچ نگرانی نباید در مورد آن داشته باشید. مهمترین راه برای اطمینان از اینکه سایت EMD شما رتبه های بالاتری را می گیرد، انجام همان کاری است که باید از ایجاد سایت خود انجام دهید، یعنی :سئوی عالی را تمرین کنید.
1. محتوای خود را بهبود بخشید
یکی از بدنام ترین اشتباهات EMD های گذشته، ایجاد سایتی با محتوای بد است. تصور این بود که سازندگان مجبور نیستند تلاش زیادی برای تولید محتوای خود انجام دهند زیرا سایت بدون توجه به نام دامنه رتبه بالایی خواهد داشت. حالا، این دیگر درست نیست. شما باید محتوای عالی ایجاد کنید که کاربران شما را راضی کند و گوگل آن را تشخیص دهد و با رتبه های بالاتر به آن پاداش دهد.
2. ساخت لینک ها
یک راه فوقالعاده مؤثر برای نشان دادن قدرت سایت خود، ایجاد پیوندهای داخلی و خارجی است. اما این لینک ها باید مرتبط باشند و اگر لینک های خارجی هستند، باید از سایت های معتبر و قانونی باشند.
3. بررسی ساختار محتوایی گوگل
گوگل لیستی از کارهایی که گام به گام در مورد نحوه رتبه بندی در بالای SERP ها توضیح می دهد را به شما ارائه نمی دهد. با این حال، آنها مجموعه بسیار گسترده ای از دستورالعمل ها را دارند که جزئیات مواردی را که باید در سایت خود گنجانده یا درج کنید تا برای خزنده های آنها جذاب باشد، ارائه می دهند.
وقت بگذارید و مرور کنید که وب مسترهای گوگل به دنبال چه چیزی هستند. اگر بتوانید سایت خود را با در نظر گرفتن این عوامل بسازید، در زمان شما صرفه جویی می کند. اگر سایت شما قبلاً با یک EMD ساخته شده است و شما به سادگی در تلاش برای بازسازی رتبه خود هستید، نگران نباشید. هدف گوگل ارائه یک تجربه کاربری استثنایی است.
آیا گوگل دامنه های تطبیق دقیق را جریمه یا پنالتی میکند؟
در گذشته افراد با استفاده از دامنههای EMD شروع به تولید وب سایتهای اسپم در بستر اینترنت میکردند. زیرا اینگونه وبسایت ها به راحتی به صفحه اول گوگل میرسیدند.
گوگل با اپدیت EMD چنین وب سایتهایی را از پیشنهادهای خود خارج کرد. اما اگر شما یک وب سایت خوب با تولید محتوای عالی داشته باشید، داشتن دامنه EMD به ارتقاء رتبه سایت شما کمک میکند. بنابراین داشتن دامنه EMD باعث نمیشود گوگل، شما را جریمه یا پنالتی کند.
آپدیت EMD چگونه کار می کند؟
برای مدت طولانی، EMD ها در SERP های گوگل رتبه بسیار خوبی داشتند، فقط به این دلیل که نام دامنه آنها دقیقاً با درخواست کاربر مطابقت داشت. با وجود کیفیت، محتوا یا استراتژی های سئو سایت، EMD ها می توانند از افزایش رتبه بندی خودکار گوگل بهره مند شوند.
اما با آپدیت Exact Match Domain به آن پایان داده شده است. چیزی که زمانی یک راه گریز ارزان و آسان برای به دست آوردن ترافیک ارگانیک بیشتر بود، اکنون چیزی بیش از یک نام دامنه ساده نیست که آنچه شما ارائه می دهید را توصیف می کند. به روز رسانی Exact Match Domain، سواری رایگانی را که EMD ها از آن لذت می بردند، از بین می برد. اکنون، زمانی که گوگل سایتها را در SERP خود رتبهبندی میکند، بیش از نام دامنه مورد توجه قرار میگیرد. خزندههای Google اکنون یک سایت را بر اساس دستورالعملهای کیفیت خود بدون توجه به نام دامنه آن و اینکه آیا با عبارتهای جستجوی وارد شده توسط کاربران Google مطابقت دارد، ارزیابی میکنند.
نقطه ضعف EMD چیست؟
اول از همه، اگر URL آن دقیقاً با یک عبارت جستجو مطابقت داشته باشد، می تواند نشانه یک وب سایت اسپم در نظر گرفته شود. هنگامی که آن عبارت را جستجو می کنید، متاسفانه سایت هایی را نمایش میدهد که اسپم بوده و فاقد مطالب مهم و کاربردی هستند و استفاده مداوم از چینین دامنه هایی، باعث میشود که گوگل فقط این نوع از سایت ها را نمایش دهد که کاربردی برای کاربر ندارند.
دیدیم که الگوریتم EMD چیست و با یکی دیگر از آپدیت های جالب سال 2012 گوگل آشنا شدیم. از آن دست آپدیت هایی که می خواست قدرت گوگل و اعتبار آن را نشان بدهد و بگوید که گوگل همیشه حواسش به همه چیز هست. البته که به گوگل حق بدهید، تصور کنید که خود شما یک خدماتی را در گوگل سرچ کنید و نتیجه اول با وجود اینکه یک سایت EMD است، خدمات خوبی به شما ارائه ندهد یا آنقدر محتوایش بد باشد که اصلا شما نخواهید با آن ها کار کنید. شما باشید از دست گوگل عصبانی نمی شید که چنین سایتی را در رتبه اول قرار داده است؟ پس اینجاست که می توانیم گوگل را درک کنیم. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید و امیدواریم که توانسته باشیم اطلاعات خوبی به شما بدهیم.